Categorie, , MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd15 minutenTotale tijd15 minuten

INGREDIENTEN

 100 g Tonijn uit blik
 2 eetlepel Mayonaise
 1 eetlepel Extra vierge olijfolie
 1 eetlepel Citroensap
 3 Ansjovis filets
 200 g Prosciutto, kalfsfricandeau of rosbief
 50 g Rucola
 1 eetlepel Kappertjes
 2 eetlepel Peterselie

BEREIDING

1

combineer de tonijn, mayonaise, oliefolie, citroensap en asjovis en pureer dit

2

verdeel de rucola sla en de gekozen vleeswaren over een bord

3

schep een eetlepel van de puree in het midden van het bord en garneer het bord verder met kappertjes en peterselie

Ingrediƫnten

 100 g Tonijn uit blik
 2 eetlepel Mayonaise
 1 eetlepel Extra vierge olijfolie
 1 eetlepel Citroensap
 3 Ansjovis filets
 200 g Prosciutto, kalfsfricandeau of rosbief
 50 g Rucola
 1 eetlepel Kappertjes
 2 eetlepel Peterselie

Aanwijzingen

1

combineer de tonijn, mayonaise, oliefolie, citroensap en asjovis en pureer dit

2

verdeel de rucola sla en de gekozen vleeswaren over een bord

3

schep een eetlepel van de puree in het midden van het bord en garneer het bord verder met kappertjes en peterselie

Notes

Vitello Tonnato met een twist