INGREDIENTEN
100 g Tonijn uit blik
2 eetlepel Mayonaise
1 eetlepel Extra vierge olijfolie
1 eetlepel Citroensap
3 Ansjovis filets
200 g Prosciutto, kalfsfricandeau of rosbief
50 g Rucola
1 eetlepel Kappertjes
2 eetlepel Peterselie
BEREIDING
1
combineer de tonijn, mayonaise, oliefolie, citroensap en asjovis en pureer dit
2
verdeel de rucola sla en de gekozen vleeswaren over een bord
3
schep een eetlepel van de puree in het midden van het bord en garneer het bord verder met kappertjes en peterselie
Ingrediƫnten
100 g Tonijn uit blik
2 eetlepel Mayonaise
1 eetlepel Extra vierge olijfolie
1 eetlepel Citroensap
3 Ansjovis filets
200 g Prosciutto, kalfsfricandeau of rosbief
50 g Rucola
1 eetlepel Kappertjes
2 eetlepel Peterselie
Aanwijzingen
1
combineer de tonijn, mayonaise, oliefolie, citroensap en asjovis en pureer dit
2
verdeel de rucola sla en de gekozen vleeswaren over een bord
3
schep een eetlepel van de puree in het midden van het bord en garneer het bord verder met kappertjes en peterselie