INGREDIENTEN
200 g Witte kool of spitskool
0,50 Komkommer
100 g Tauge
0,50 Wortel
50 g Amandelen
2 Sjalotten
2 scheutje knoflook
1 theelepel sambal oelek of een rode peper
0,50 eetlepel ahorn siroop
2 eetlepel Azijn (Milde variant , wittewijnazijn, appelciderazijn)
1 snufje zout
BEREIDING
1
Snijd de groenten in kleine stukjes en snij de amandelen in kleine stukjes en zet apart
2
snipper nu de sjalotten en de knoflook extra fijn
3
voeg deze samen met de sambal en de ahorn siroop en de azijn en roer dit goed door, je hebt nu de boemboe klaar
4
meng nu de boemboe met de groenten en serveer, garneer met de stukjes noot
Ingrediƫnten
200 g Witte kool of spitskool
0,50 Komkommer
100 g Tauge
0,50 Wortel
50 g Amandelen
2 Sjalotten
2 scheutje knoflook
1 theelepel sambal oelek of een rode peper
0,50 eetlepel ahorn siroop
2 eetlepel Azijn (Milde variant , wittewijnazijn, appelciderazijn)
1 snufje zout
Aanwijzingen
1
Snijd de groenten in kleine stukjes en snij de amandelen in kleine stukjes en zet apart
2
snipper nu de sjalotten en de knoflook extra fijn
3
voeg deze samen met de sambal en de ahorn siroop en de azijn en roer dit goed door, je hebt nu de boemboe klaar
4
meng nu de boemboe met de groenten en serveer, garneer met de stukjes noot