Categorie
Opbrengsten1 portie

INGREDIENTEN

Stoofperen
 12 stoofperen
 1 l druivensap
 1 kaneel stokje
 3 pint gember
Pap
 500 ml Amandelmelk
 150 g kokosrasp
 100 g Amandelmeel
 45 g Chiazaad
 4 eetlepel Ahorn siroop
 1 theelepel Kaneel
Overige benodigdheden
 20 g amandelschaafsel

BEREIDING

1

schil de stoof peertjes en doe deze in een pan, neem een pan waar ze net in kunnen, dit omdat je anders teveel druivensap nodig bent

2

Giet de druivensap over de peertjes

3

snij de gember in dunne plakjes en voeg deze samen met het kaneel stokje toe en breng het geheel langzaam aan de kook en laat het daarna een uur rustig doorkoken

4

doe de amandelmelk in een steel pan en roer daar de kokosrasp, amandelmeel chiazaad en ahornsiroop door en voeg kaneel toe naar smaak

5

Serveer de pap met de peertjes ernaast en over giet deze met een beetje rest sap(wel even door een zeef halen), en garneer de pap met de amandel snippers

Ingrediƫnten

Stoofperen
 12 stoofperen
 1 l druivensap
 1 kaneel stokje
 3 pint gember
Pap
 500 ml Amandelmelk
 150 g kokosrasp
 100 g Amandelmeel
 45 g Chiazaad
 4 eetlepel Ahorn siroop
 1 theelepel Kaneel
Overige benodigdheden
 20 g amandelschaafsel

Aanwijzingen

1

schil de stoof peertjes en doe deze in een pan, neem een pan waar ze net in kunnen, dit omdat je anders teveel druivensap nodig bent

2

Giet de druivensap over de peertjes

3

snij de gember in dunne plakjes en voeg deze samen met het kaneel stokje toe en breng het geheel langzaam aan de kook en laat het daarna een uur rustig doorkoken

4

doe de amandelmelk in een steel pan en roer daar de kokosrasp, amandelmeel chiazaad en ahornsiroop door en voeg kaneel toe naar smaak

5

Serveer de pap met de peertjes ernaast en over giet deze met een beetje rest sap(wel even door een zeef halen), en garneer de pap met de amandel snippers

Notes

Stoofperen met pap en amandelen