Afdrukopties:

Snelle Thaise Curry

Opbrengsten2 porties

 500 g Bloemkoolrijst
 1 ui in halve ringen
 3 scheutje knoflook
 3 eetlepel Thaise Groene Curry Pasta
 400 g Kipfilet blokjes
 100 g Shiitakes
 1 Prei in ringen
 250 ml Kokosmelk
 50 g Cashewnoten
 4 eetlepel Koriander (Vers)
 2 eetlepel Kokosolie
1

Verhit 1 el kokosolie in een wok of hapjespan en bak hierin de ui even aan

2

Voeg knoflook en currypasta toe en bak dit 1 minuut mee voor je de blokjes kip toevoegt

3

Bak de kip bijna gaar en voeg daarna de Shiitakes, prei en kokosmelk toe

4

Laat de curry nog vijf minuten zachtjes sudderen en inkoken

5

Verhit in een andere pan 1 el kokosolie en bak hierin de bloemkoolrijst in 2 a 3 minuten al omscheppend gaar

6

Serveer de curry met de bloemkoolrijst en garneer met verse koriander en de cashewnoten

Voedingswaarden

0 opdieningen

Opdien grootte