INGREDIENTEN
BEREIDING
we beginnen met het snijden van de ingredienten, dit komt niet heel precies want we gaan alles nog pureren,
snipper de ui en de knoflook
snij de bloemkool in stukken
schil de zoete aardappel en snij deze in blokjes
snij de lente ui alvast in ringetjes
smelt wat boter in de pan en bak de ui glazig en voeg dan de knoflook toe en bak even mee
blus de uitjes af met de bouillon en voeg de bloemkool en de aardappel blokjes toe
breng het geheel aan de kook en laat zachtjes koken tot het allemaal gaar is en pureer het dan met de staaf mixer (pas op voor de sputters die zijn heet)
voeg de mosterd, de lente ui ringetjes en de hamblokjes toe en roer het nog even goed door
Tip: je kan de hamblokjes ook vervangen door uitgebakken spekjes, deze dan wel goed laten uitlekken)
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
we beginnen met het snijden van de ingredienten, dit komt niet heel precies want we gaan alles nog pureren,
snipper de ui en de knoflook
snij de bloemkool in stukken
schil de zoete aardappel en snij deze in blokjes
snij de lente ui alvast in ringetjes
smelt wat boter in de pan en bak de ui glazig en voeg dan de knoflook toe en bak even mee
blus de uitjes af met de bouillon en voeg de bloemkool en de aardappel blokjes toe
breng het geheel aan de kook en laat zachtjes koken tot het allemaal gaar is en pureer het dan met de staaf mixer (pas op voor de sputters die zijn heet)
voeg de mosterd, de lente ui ringetjes en de hamblokjes toe en roer het nog even goed door
Tip: je kan de hamblokjes ook vervangen door uitgebakken spekjes, deze dan wel goed laten uitlekken)