INGREDIENTEN
BEREIDING
Smelt in een soeppan 2 el kokosolie, Voeg de Arrowroot in één keer toe en bak 3 min. zachtjes mee zonder te kleuren.
Schenk langzaam en al kloppend met een garde de bouillon erbij en klop glad. als dit te dik blijft kun je nog een beetje water toevoegen.
Klop de mosterd erdoor en breng aan de kook. Kook de soep 5 min. zachtjes. Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie en bak de spekjes in 4 min. knapperig uit. Laat de spekjes op een vel keukenpapier uitlekken.
Schenk de Room bij de soep; laat de soep niet meer koken! Voeg vlak voor het serveren de prei en spekreepjes toe aan de soep en verdeel deze over 4 kommen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Smelt in een soeppan 2 el kokosolie, Voeg de Arrowroot in één keer toe en bak 3 min. zachtjes mee zonder te kleuren.
Schenk langzaam en al kloppend met een garde de bouillon erbij en klop glad. als dit te dik blijft kun je nog een beetje water toevoegen.
Klop de mosterd erdoor en breng aan de kook. Kook de soep 5 min. zachtjes. Verhit intussen in een koekenpan de olijfolie en bak de spekjes in 4 min. knapperig uit. Laat de spekjes op een vel keukenpapier uitlekken.
Schenk de Room bij de soep; laat de soep niet meer koken! Voeg vlak voor het serveren de prei en spekreepjes toe aan de soep en verdeel deze over 4 kommen.