Afdrukopties:

Kabeljauw in oestersaus

Opbrengsten2 porties

 2 Kabeljauwfilets
 4 eetlepel Oestersaus
 1 eetlepel Coconut aminos (soja saus of ketjap)
 1 theelepel Sambal
 4 scheutje knoflook
 1 Paksoi
 2 bosui
 200 g Bloemkool rijst
1

Verwarm de oven voor op 180 graden (wacht hier nog even mee als je de vis wil laten marineren)

2

Snij de teentjes knoflook fijn en meng met 4 el Oestersaus en 1 el Coconut Aminos 1 tl Sambal en roer goed door

3

Plaats de kabeljauw filets in een ovenschaal en overgiet met de marinade en wentel de filets goed om, laat eventueel even intrekken in de koelkast (goed afdekken)

4

plaats de kabeljauw in de oven en bak ongeveer 10 to 12 minuten

5

Snij ondertussen de paksoi en de bosui en roerbak deze 5 minuten

6

bak de bloemkoolrijst even in een koekepan met eventueel een tl oestersaus en een tl Coconut Aminos

7

serveer de vis met een schepje bloemkool rijst en een schep salade, smullen maar

Voedingswaarden

0 opdieningen

Opdien grootte