INGREDIENTEN
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 180 graden (wacht hier nog even mee als je de vis wil laten marineren)
Snij de teentjes knoflook fijn en meng met 4 el Oestersaus en 1 el Coconut Aminos 1 tl Sambal en roer goed door
Plaats de kabeljauw filets in een ovenschaal en overgiet met de marinade en wentel de filets goed om, laat eventueel even intrekken in de koelkast (goed afdekken)
plaats de kabeljauw in de oven en bak ongeveer 10 to 12 minuten
Snij ondertussen de paksoi en de bosui en roerbak deze 5 minuten
bak de bloemkoolrijst even in een koekepan met eventueel een tl oestersaus en een tl Coconut Aminos
serveer de vis met een schepje bloemkool rijst en een schep salade, smullen maar
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 180 graden (wacht hier nog even mee als je de vis wil laten marineren)
Snij de teentjes knoflook fijn en meng met 4 el Oestersaus en 1 el Coconut Aminos 1 tl Sambal en roer goed door
Plaats de kabeljauw filets in een ovenschaal en overgiet met de marinade en wentel de filets goed om, laat eventueel even intrekken in de koelkast (goed afdekken)
plaats de kabeljauw in de oven en bak ongeveer 10 to 12 minuten
Snij ondertussen de paksoi en de bosui en roerbak deze 5 minuten
bak de bloemkoolrijst even in een koekepan met eventueel een tl oestersaus en een tl Coconut Aminos
serveer de vis met een schepje bloemkool rijst en een schep salade, smullen maar