Opbrengsten2 porties

INGREDIENTEN

 200 g Bloemkoolrijst
 150 g Kip blokjes
 1 Ui grof gesneden
 2 theelepel Vis saus
 2 theelepel Sojasaus/Coconut aminos
 0,50 Komkommer
 100 g Mango blokjes
 50 g Tauge
 2 Eieren
 2 eetlepel Kokosolie
 70 g amandelboter
 1 theelepel Laos
 100 ml kokosmelk (vette)
 1 Ui fijn gesneden

BEREIDING

1

We gaan beginnen met de 'Pindasaus' te maken
Bak de fijn gesnipperde ui glazig in een el kokosolie op een laag vuur en voeg daar de amandelboter en de kokosmelk en Laos aan toe, goed roeren tot het een smeuig geheel is laat het geheel niet koken. en zet het apart (het mag koud worden)

2

Bak nu de bloemkoolrijst in een el kokosolie en voeg een tl sojasaus of coconut aminos en 2 tl vissaus licht dooroeren tot de 'rijst' klaar is

3

bak de ui glazig in een el Kokosolie, en voeg de kip blokjes toe bak deze tot ze goudbruin zijn

4

snij de komkommer in kleine stukjes

5

maak nu het bord op, begin met een bedje van de bloemkool rijst en verdeel de kip blokjes en de komkommer op garneer met de mango blokjes en de tauge, en als laatste een eetlepel van de 'pindasaus'

Ingrediƫnten

 200 g Bloemkoolrijst
 150 g Kip blokjes
 1 Ui grof gesneden
 2 theelepel Vis saus
 2 theelepel Sojasaus/Coconut aminos
 0,50 Komkommer
 100 g Mango blokjes
 50 g Tauge
 2 Eieren
 2 eetlepel Kokosolie
 70 g amandelboter
 1 theelepel Laos
 100 ml kokosmelk (vette)
 1 Ui fijn gesneden

Aanwijzingen

1

We gaan beginnen met de 'Pindasaus' te maken
Bak de fijn gesnipperde ui glazig in een el kokosolie op een laag vuur en voeg daar de amandelboter en de kokosmelk en Laos aan toe, goed roeren tot het een smeuig geheel is laat het geheel niet koken. en zet het apart (het mag koud worden)

2

Bak nu de bloemkoolrijst in een el kokosolie en voeg een tl sojasaus of coconut aminos en 2 tl vissaus licht dooroeren tot de 'rijst' klaar is

3

bak de ui glazig in een el Kokosolie, en voeg de kip blokjes toe bak deze tot ze goudbruin zijn

4

snij de komkommer in kleine stukjes

5

maak nu het bord op, begin met een bedje van de bloemkool rijst en verdeel de kip blokjes en de komkommer op garneer met de mango blokjes en de tauge, en als laatste een eetlepel van de 'pindasaus'

Notes

Gado Gado Paleo style