Maal met een blender de rol biscuitjes fijn tot kruimeltjes. Smelt in een pannetje een klont boter (een beetje op gevoel, 40 gram ofzo) en voeg als die boter is gesmolten de kruimels toe. Zet het vuur uit en roer goed door elkaar. Doe het in de taartvorm en druk het goed aan met een lepel.
Klop de slagroom, klopfix en de vanillesuiker.
Breng een dun laagje slagroom aan over de taartbodem.
Halveer de bokkepootjes en leg een laagje over de slagroom.
Smeer over die bokkepootjes weer een laagje slagroom uit.
Leg weer een laag bokkepootjes over de slagroom.
Meng nu de rest van de slagroom met de advocaat tot een romige, gelige massa. Breng dat aan over de laag bokkepootjes.
De laatste laag, slagroom met advocaat.
Verkruimel de rest van de bokkepootjes over de taart.
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Maal met een blender de rol biscuitjes fijn tot kruimeltjes. Smelt in een pannetje een klont boter (een beetje op gevoel, 40 gram ofzo) en voeg als die boter is gesmolten de kruimels toe. Zet het vuur uit en roer goed door elkaar. Doe het in de taartvorm en druk het goed aan met een lepel.
Klop de slagroom, klopfix en de vanillesuiker.
Breng een dun laagje slagroom aan over de taartbodem.
Halveer de bokkepootjes en leg een laagje over de slagroom.
Smeer over die bokkepootjes weer een laagje slagroom uit.
Leg weer een laag bokkepootjes over de slagroom.
Meng nu de rest van de slagroom met de advocaat tot een romige, gelige massa. Breng dat aan over de laag bokkepootjes.
De laatste laag, slagroom met advocaat.
Verkruimel de rest van de bokkepootjes over de taart.