Opbrengsten1 portie

INGREDIENTEN

 200 g Droge worst
 1 Rode Ui
 1 Rode Paprika
 1 Prei
 200 g Garnalen
 6 Eieren
 0,50 theelepel Paprikapoeder
 3 eetlepel Kokosolie

BEREIDING

1

Voorbereiding,
Snij de droge worst in plakjes,
Snij de ui in halve ringen
Snij prei in ringen
Snij de paprika in reepjes

2

Smelt de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de ui en de Paprika in 3 minuten glazig

3

Voeg de prei toe en bak nog 2 minuten mee

4

Schep de Droge worst en de Garnalen erdoor

5

Klop de eieren los met wat Peper en Paprikapoeder, en voeg daarna toe aan de pan

6

15 minuten zachtjes bakken, daarna klaar om te serveren

7

Tip: ook lekker serveren met een een boerenbrood

Ingrediƫnten

 200 g Droge worst
 1 Rode Ui
 1 Rode Paprika
 1 Prei
 200 g Garnalen
 6 Eieren
 0,50 theelepel Paprikapoeder
 3 eetlepel Kokosolie

Aanwijzingen

1

Voorbereiding,
Snij de droge worst in plakjes,
Snij de ui in halve ringen
Snij prei in ringen
Snij de paprika in reepjes

2

Smelt de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de ui en de Paprika in 3 minuten glazig

3

Voeg de prei toe en bak nog 2 minuten mee

4

Schep de Droge worst en de Garnalen erdoor

5

Klop de eieren los met wat Peper en Paprikapoeder, en voeg daarna toe aan de pan

6

15 minuten zachtjes bakken, daarna klaar om te serveren

7

Tip: ook lekker serveren met een een boerenbrood

Notes

Spaanse omelet