door Danny Jacobs | okt 2, 2021
Snelle Thaise CurryIngrediënten500 g Bloemkoolrijst1 ui in halve ringen3 tenen knoflook3 el Thaise Groene Curry Pasta400 g Kipfilet blokjes100 g Shiitakes1 Prei in ringen250 ml Kokosmelk50 g Cashewnoten4 el Koriander (Vers)2 el KokosolieHandelingenVerhit 1 el...
door Danny Jacobs | sep 28, 2021
Zalm in een romige sausIngrediënten300 g Zalm filet400 g Asperges10 g Kappertjes4 eetlepel Room0,50 Rode ui2 scheutje Knoflook90 g Boter1 theelepel Citroenrasp2 eetlepel Citroensap2 theelepel Peterselie1 snufje peper en zout naar smaakAanwijzingenter voorbereiding,...
door Danny Jacobs | sep 28, 2021
Vitello Tonnato met een twistIngrediënten100 g Tonijn uit blik2 el Mayonaise1 el Extra vierge olijfolie1 el Citroensap3 Ansjovis filets200 g Prosciutto, kalfsfricandeau of rosbief50 g Rucola1 el Kappertjes2 el PeterselieAanwijzingencombineer de tonijn, mayonaise,...
door Danny Jacobs | sep 23, 2021
Kabeljauw in oestersausIngrediënten2 Kabeljauwfilets4 el Oestersaus1 el Coconut aminos (soja saus of ketjap)1 tlp Sambal4 tenen knoflook1 Paksoi2 bosui200 g Bloemkool rijstHandelingenVerwarm de oven voor op 180 graden (wacht hier nog even mee als je de vis wil laten...
door Danny Jacobs | sep 21, 2021
Echte Nasi paleo styleIngrediënten1 Bloemkool (Roosjes)200 g Rookspekjes2 Eieren2 bosui2 el Sesamolie1 el Vissaus1 el Coconut Aminos (of Soja saus)1 tlp gemalen Zwarte Peper1 teen Knoflook (Fijn gesneden)1 tlp Gember (geraspt)HandelingenGet a large head of cauliflower...