Verwarmde oven voor op 160 °C (boven- en onderwarmte)
Hak de Noten (evt. amandelen en pinda's) grof.
(als je rijstwafels gebruikt i.p.v. gepofte rijst, breek die dan ook in kleine stukjes)
Meng in een grote kom de noten, gepofte rijst, sesamzaad en het zout.
Voeg de ahornsiroop er vervolgens aan toe en roer tot alles er goed door bedekt is.
Verdeel het mengsel over de siliconen vorm (of in een met bakpapier beklede bakvorm) en druk stevig aan.
Bak de notenrepen 35 minuten op 160 °C (boven- en onderwarmte).
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
Je kan eventueel ook de repen nog in gesmolten chocolade dippen
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarmde oven voor op 160 °C (boven- en onderwarmte)
Hak de Noten (evt. amandelen en pinda's) grof.
(als je rijstwafels gebruikt i.p.v. gepofte rijst, breek die dan ook in kleine stukjes)
Meng in een grote kom de noten, gepofte rijst, sesamzaad en het zout.
Voeg de ahornsiroop er vervolgens aan toe en roer tot alles er goed door bedekt is.
Verdeel het mengsel over de siliconen vorm (of in een met bakpapier beklede bakvorm) en druk stevig aan.
Bak de notenrepen 35 minuten op 160 °C (boven- en onderwarmte).
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.
Je kan eventueel ook de repen nog in gesmolten chocolade dippen