Categorie
Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd25 minuten

INGREDIENTEN

 1 eetlepel Kokosolie
 1 Ui
 2 scheutje Knoflook
 1 pint Prei
 2 Bleekselderij stengels
 2 Courgette
 1000 ml (Botten)bouillon
 2 theelepel Gedroogde tijm
 0,50 theelepel Zout
 1 eetlepel Mosterd

BEREIDING

1

snij de ui in halve ringen,
snij de knoflook in grove stukken
snij de courgette in stukken
en de prei en bleekselderij in ringen

dit komt niet heel precies aangezien we het geheel nog gaan pureren

2

Verhit de kokosolie in een soeppan en bak hierin de ui zachtjes aan.

3

Voeg knoflook, prei en bleekselderij toe en bak dit 2 minuten mee.

4

Voeg courgette, bouillon en tijm toe en breng het geheel aan de kook.

5

Laat de soep in 5-6 minuten gaar koken.

6

Voeg zout en de mosterd toe en pureer de soep vervolgens met behulp van de staafmixer.

Ingrediƫnten

 1 eetlepel Kokosolie
 1 Ui
 2 scheutje Knoflook
 1 pint Prei
 2 Bleekselderij stengels
 2 Courgette
 1000 ml (Botten)bouillon
 2 theelepel Gedroogde tijm
 0,50 theelepel Zout
 1 eetlepel Mosterd

Aanwijzingen

1

snij de ui in halve ringen,
snij de knoflook in grove stukken
snij de courgette in stukken
en de prei en bleekselderij in ringen

dit komt niet heel precies aangezien we het geheel nog gaan pureren

2

Verhit de kokosolie in een soeppan en bak hierin de ui zachtjes aan.

3

Voeg knoflook, prei en bleekselderij toe en bak dit 2 minuten mee.

4

Voeg courgette, bouillon en tijm toe en breng het geheel aan de kook.

5

Laat de soep in 5-6 minuten gaar koken.

6

Voeg zout en de mosterd toe en pureer de soep vervolgens met behulp van de staafmixer.

Notes

Mosterd-Courgettesoep